Oldalak / Pages

Rólunk

A Twittersuli blognak két szerzője van: Ivi és Zizi. Arra az elhatározásra jutottak, hogy azt kommunikálják a világ felé, mindkettőjük fejében egyszerre pattant ki a Twittersuli ötlete. :) Mindketten Internet rajongók, elmondásuk szerint sok időt töltenek a neten, de nem feleslegesen. Rengeteg információt, újdonságot gyűjtenek be a világhálóról, ezek egy részét tovább is adják.

Egymást mutatják be, hogy kik is ők valójában.

Zizi Iviről
Zenész diplomával a zsebében elindult világgá, hogy megvalósítsa nagy álmát. Először New Yorkban élt,  Manhatten-ben pincérkedett egy elegáns olasz étteremben három éven át, hogy megkeresse a 396 napig tartó világutazásra valót. Gyerekkorától kezdve teljesen autodidakta módon tanulta meg a számítógép működését, használatát. Napjainkra igazi gadget (mindenféle elektromos számítógépes kütyü, szoftver, alkalmazás, iPhone, iPad, stb.) rajongóvá nőtte ki magát. Anno ő beszélte rá Zizit a blogírásra és a Twitter használatára is. Ő a technikai felfedező a csapatban, aki keres-kutat, majd lelkesen prezentálja legújabb felfedezését. Zizi pedig így reagál rá: "De szupeeeeeeeeeer!" - kissé ironikusan, utalva arra, hogy már megint talált valamit. De nélküle a csapat nem fejlődne, csak toporogna egy helyben. Elmélkedéseit és a Twitter technikai eszközeit, alkalmazásait mutatja be nektek ezen a blogon, valamint ő feliratozza a videókat is. 

Ivi Ziziről
Élelmiszeripari mérnöki diplomával, valamint külkereskedelmi végzettséggel vágott neki a nagybetűsnek. Néhány évet Angliában élt, valamint az egyik nyáron ifjúsági táborban gyerekfelügyelőként dolgozott az Egyesült Államokban. Imád utazni, világot felfedezni és örülni a pici csodáknak. A technikai újdonságokkal meglehetősen óvatos, de rendkívül nyitott és gyorsan tanul, bár eleinte szeret tiltakozni. :) Ennek, jóllehet,  szöges ellentéte figyelhető meg a konyhában, ahol nem csak, hogy nem óvatos, hanem kísérletező, vállalkozókedvű és szenvedélyes felfedező. Ízeket talál ki, meglévő receptekből mennyei(en egészséges) mannát készít. Ami a Twittert illeti, igazi "megszállott" (jó értelemben). Igaz, hogy Ivi mutatta meg neki a Twitter működését és gyakorlati hasznát, de ma már a kapcsolódó tudásanyag mérlege az ő javára billen. A magyar twitterezők rangsorában TOP10-ben van állandóan zizikalandjai felhasználónévvel. Rendkívül alapos és figyelmes blogoló, információgyűjtő. Fontos neki, hogy értékes infót tegyen közzé, bármi is legyen az.